Politica de confidentialitate


 

Intimitatea ta

Confidentialitatea datelor dumneavoastra este importanta pentru noi. Pentru a va proteja mai bine intimitatea oferim această nota explicativa despre practicile noastre de informare online si despre alegerile pe care le puteti face in legatura cu modul in care  informaţiile dumneavoastra sunt colectate şi utilizate.

Alte servere terte de publicitate sau retele de anunturi online pot utiliza, de asemenea, cookie-uri pentru a urmari activitatile utilizatorilor pe acest site si pentru a masura eficienta in publicitate si din alte motive, care vor fi furnizate in propriile lor politici de confidentialitate. Accesorii De Lux nu are acces sau control asupra acestor cookie-uri care pot fi utilizate de catre agentii terte de publicitate.

 

Colectarea de informatii personale

Cand vizitaţi Accesorii De Lux, adresa de IP folosita pentru a accesa site-ul va fi autentificata, impreuna cu datele si orele de acces. Aceasta informatie este pur şi simplu folosita pentru a analiza tendinte, a administra site-ul, a urmari miscarea utilizatorilor si a aduna informatii demografice pentru uz intern. Cel mai important, orice adresa IP inregistrata nu are nici o legatura cu informatiile de identificare personala.

 

Legaturi catre site-uri terte

Am inclus legaturi pe acest site catre alte site-uri din domeniu pentru simpla utilizare si o mai buna informare din partea dumneavoastra. Nu suntem responsabili pentru politicile de confidentialitate de pe aceste site-uri. Dumneavoastra ar trebui sa fiti constienti de faptul ca politicile de confidentialitate ale acestor site-uri pot diferi de ale noastre.

 

Modificari la aceasta Declaratie de Confidentialitate

Continutul acestei declaratii poate fi modificată in orice moment, la alegerea noastra.

Daca aveti orice intrebări referitoare la politica de confidentialitate a site-ului Accesorii De Lux folositi pagina de contact.Taguri: